Şehit Emre Tunca Anaokulu

Vizyon: Hedefimiz öğrenen, geleceğe güvenle bakan, insanlığa katkı sağlayan, donanımlı bireyler yetiştirmek.

Misyon: Olumlu okul ikliminde kendini güvende hisseden, duygu düşünce ve isteklerini uygun davranışlarla ifade edebilen, anadilini güzel kullanabilen, birey olarak haklarını bilen , özgür ve yaratıcı düşünebilen , sorgulayan, doğayı ve hayatı seven, aynı zamanda doğaya ve çevresine duyarlı, paylaşmayı bilen , farklılıklara karşı saygılı ve anlayışlı, kendi kültürünü bilen ve kültürel değerlerine bağlı, vatanını , milletini seven, Atatürk ilkelerine bağlı, sağlıklı, mutlu,dürüst, sevgi dolu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.00
Isınma: DOĞALGAZ(KALORİFER)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda e Twinning projeleri yürütülmektedir.

WEB - https://sehitemretuncaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. KAYNAK SK. ŞEHIT EMRE TUNCA ILKOKULU BLOK NO 2 ÇUBUK / ANKARA

Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz İlçe merkezinin güneyinde,çarşı merkezine 500 metre mesafededir.

Ulaşım Çubuk Ankara arasında ulaşım özel halk otobüsleri ve EGO otobüsleri ile yapılmaktadır.Özel halk otobüsleri her üç dakikada Gençlik Parkı yanından, EGO otobüsleri (487) ise 20 dakikada bir Sıhhiyeden hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 500 metre, il merkezine 40 km uzaklıktadır.